sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Vibo startades 1961 i Tranemo av Sonny Bertilsson, Leon Andersson och Waldemar Josefsson. Sonny Bertilsson driver företaget än idag. Till en början tillverkades träull, men då fabriken brann ner 1969 byggde man istället upp ett företag som specialiserade sig på trädgårdsprodukter och panel. 1981 tog man med friggebodar och förråd i sortimentet, vilket tillverkades av Stevert i Ambjörnarp. 1 juli 2006 slogs Jabo och Stevert ihop och blev då ett komplett företag med ett brett utbud av träprodukter för inne- och utemiljö. Tillverkningen omfattade även då ett varierat utbud av fritidshus och garage. Huvudkontoret och produktionen var beläget i Ambjörnarp och 2008 byggdes ett nytt logistikcenter i Tranemo där alla transporter utgick ifrån. 2015 såldes logistikcentret och försäljningsdelen av Jabo till NRI och dom bildade då Jabo Nordic. Kvar är tillverkningsdelen i Ambjörnarp som alltid vurmats av Sonny och får då påpassligt byta namn till Vibostugan och i folkmun kallas vi då rätt o slätt Vibo.

VÅRA PRODUKTER OCH MARKNAD

Vibo utvecklar och marknadsför friggebodar, attefallsstugor och garage. Bolagets marknad är primärt privatmarknaden och camping med inriktning på konsumentledet och “gör-det-själv-kunderna”. Vibo tillverkar friggebodar och förråd åt Jabo Nordic som är ett ledande konsumentmärke för hus, hem och trädgård i Sverige. Företagets produkter finns representerade på flertalet av de större bygghandelskedjorna.

AFFÄRSIDÉ

Vibo är en kund och marknadsorienterad leverantör med ständig produktutveckling som erbjuder produkter med hög kvalité och som alltid levereras i tid till rätt pris. Huvudkontor och produktion i Ambjörnarp

Huvudkontor
Gislavedsvägen 18
514 93 Ambjörnarp
E-mail
Telefon

Här finns utvalda kataloger, broschyrer, produktblad e.d. som aktören tillhandahåller. Beställning av fysiska exemplar kan göras via länken ovan.

Populära Broschyr / Huskatalog 2018 6800.42 KB 2018-11-12