sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Vi samarbetar med kvalitetsmedvetna arkitekter som ritar och konstruerar hus med en unik och tilltalande design samt enligt gällande byggregler. Byggprocessen bör alltid starta med en vacker och funktionell design som utgångsläge!

Byggentreprenad

Vi bygger och levererar våra hus på entreprenad och oftast med ett enda kontrakt för varje hus. Vi åtar oss hela ansvaret för husleveransen, enligt det vi kommit överens om och avtalat. Inga överraskningar och inga dolda kostnader.

Inflyttningsklart

Vi bygger främst inflyttningsklara hus, vilket betyder att du som kund får nycklar i handen och kan flytta in i ett färdigt hus med alla detaljer och faciliteter på plats när vi är klara med vår leverans. Enklare kan det inte bli!

Hustyper

Vi bygger främst hus som ska användas för permanent boende och t.ex. uthyrning ("komplementbostadshus") och som därför måste uppfylla speciella krav. Vi kan även erbjuda enklare komplementbyggnader som t.ex. gästhus och då är kraven mildare.

Vårt team

Vårt team av byggledare och hantverkare har lång erfarenhet vilket gör husleveransen enkel, snabb och trygg för dig som kund. Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna och underentreprenörerna i branschen.

Kvalitet

Vi arbetar med miljövänliga och kvalitetssäkrade material och följer upp kvaliteten kontinuerligt i vår egen byggprocess. Viktiga moment som elinstallationer, VVS och våtrumsarbeten är alltid gjorda enligt svenska byggregler och myndighetskrav.

Finansiell information
Huvudkontor
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd
E-mail
Telefon