sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Vi ingår i NP Nilssons Trävaru AB, ett lokalt företag i nordvästra Skåne och södra Halland som har levererat byggmaterial sedan 1907. Det har gett oss en stor erfarenhet kring vad som är viktigt att tänka på, vid byggnation av hus och vad som fungerar över tid. Vi kan stolt påstå att vi använder vår erfarenhet samtidigt som vi tänker framåt när vi skapar våra villor. Vi är det lokala och trygga valet när ni ska bygga ert hus.

N.P. Nilssons Trävaruaktiebolag

Efter 16 års vistelse i USA återvände Nils Peter Nilsson till Grevie 1907. Där köpte han en liten trävaruaffär i Grevie. Det blev grunden till NP Nilsson Trävaru AB, som nu drygt 100 år senare utvecklats från en anställd till drygt 100 medarbetare.

Idag är NP Nilsson inte bara ett trävaruföretag utan en komplett bygghandel med egen tillverkning av takstolar och väggelement. Byggvaruhus finns i Laholm, Båstad och Ängelholm. Central- och distributionslager liksom huvudkontoret finns fortfarande i Grevie.

Det senaste tillskottet är en 4300 kvm stor produktionslokal i Vistorp i Förslöv. Där produceras väggelement, takstolar och emballage.

NP Nilsson har en omsättning på cirka 350 mkr och haft AAA-rating under mer än tjugo år.

Finansiell information
Huvudkontor
Profilvägen 8
269 71 Förslöv
E-mail
Telefon