sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Mälarvillan – Din trygga partner för alla typer av husbyggare

Tack vare väl genomtänkt byggprocess, korta transporter och unika stommar är det enkelt för oss att bygga hus som kunderna är med och utformar. Med lyhördhet, kvalitet och flexibilitet gör Mälarvillan samskapandet av husen inspirerande från start till mål, oavsett om kunden är privatperson eller ett större företag.

Skräddarsydda hus och smidiga byggprocesser

Att bli husägare är en process som får många att lära sig mer om sig själva. Till att börja med funderar många på var de vill bo, kanske i skogen utan grannar eller i ett välplanerat villaområde med bullerbykänsla? Sen är det frågan om att renovera en 1800-talsvilla eller bygga nytt och modernt? Men så börjar frågorna bli svårare: bygga allt själv eller flytta in när allt är klart? Behövs tre eller fyra sovrum – hur många barn ska det planeras för? Vilket material ska köksbänkarna ha och hur stor är budgeten? När blir det inflyttning?

I mer än 20 år har Mälarvillan hjälpt privatpersoner och företag att ställa frågorna som skapar förutsättningar för det drömhem de önskar. Vi vill erbjuda en inspirerande upplevelse från början till slut – därför tror vi på en tydlig process där du som kund alltid vet vad nästa steg är.

Finansiell information
YouTube kanal
Facebook
Huvudkontor
Sjöhagsvägen 6
721 32 Västerås
E-mail
Telefon

Här finns utvalda kataloger, broschyrer, produktblad e.d. som aktören tillhandahåller. Beställning av fysiska exemplar kan göras via länken ovan.

Populära Inspirationskatalog 2018 15390.57 KB 2018-11-08
Vår ambition är att det ska vara enkelt att bygga sitt eget, personliga hus oavsett om man har mycket kunskap om hur man bygger eller inte, oavsett om man själv vill göra en del av jobbet eller inget alls. Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att förverkliga sina husdrömmar.
Hur går det till att bygga hus med Mälarvillan?

Hur går det till att bygga hus med Mälarvillan?