sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Att bygga Hus betyder för de allra flesta ett ekonomiskt åtagande som sträcker sig långt fram i tiden. Rätt val av Hus betyder att man får ett bekymmersfritt boende och en låg boendekostnad. Man visar med sitt medvetna val omsorg över framtida generationer, kanske flera hundra år framöver. På Larsson-Hus har vi sedan 1954 utvecklat ett huskoncept som bär alla de ingredienser som ett välbyggt Hus ska innehålla. Våra Hus kallas isolertimmerhus och det var vår Far som ville få fram en rejäl hustyp som kombinerade timmerhusets fördelaktiga utseende med ett välisolerat energisnålt Hus och dess ekonomiska fördelar. Under ett drygt halvsekel har vi vidareutvecklat hans idé och resultatet är ett mycket energisnålt framtidshus klätt med vacker livfull timmerfasad. Faktum är att ett Larsson-Hus klarar uppvärmningen med 30-50 procent av energibehovet för ett traditionellt fulltimmerhus. Möjligheterna med vårt sätt att bygga ger kunden snart sagt oändliga möjligheter att skapa sitt eget drömhus?

Larsson-Hus AB, är ett familjeföretag som grundades redan 1954, i Lima - en naturskön trakt i Västerdalarna - mitt i ett av Skandinaviens största bestånd av högkvalitativ skog. Du kanske har passerat Lima någon gång om du besökt Sälen. Vi ligger nämligen ca 3 mil söder om Sälen, i Malungs Kommun.

Vår familjebakgrund har sedan flera generationer bestått av yrkesstolta hantverkare med en speciell känsla för kvalitet och form. Vi för traditionen vidare - nu med modern teknik och formgivning.

Finansiell information
Facebook
Instagram
Huvudkontor
ÖSTRA OFORS 44
780 64 Lima
E-mail
Telefon

Här finns utvalda kataloger, broschyrer, produktblad e.d. som aktören tillhandahåller. Beställning av fysiska exemplar kan göras via länken ovan.

Populära Huskatalog 8228.21 KB 2020-10-21