sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

JB Villan är ett företag som bygger på förtroende mellan oss och våra kunder. När ni bygger ert nya hem måste ni ha en partner som ni kan lita på i alla avseenden. Seriositet, kvalitet, mod, ansvar samt en positiv attityd är våra kärnvärden.

Vi byggde vårt första hus 1998 och har sedan växt steg för steg, uteslutande genom att våra kunder har rekommenderat oss för sina släktingar, vänner och bekanta. Någon annan marknadsföring har vi inte behövt. Numera bygger vi omkring 90 hus om året. Totalt har vi byggt över 700 hus. Dessa siffror har gjort oss marknadsledande i Skaraborgs län.

På JB Villan arbetar vi utan fast huskatalog. Detta för att hålla kostnaderna nere och för att erbjuda er som kunder större valfrihet och flexibilitet i utformningen av ert hus. Ni kan välja bland ett stort antal av våra tidigare byggda husmodeller och kombinera sådant som ni gillar från olika hus. Utifrån era önskningar och behov utformar vi tillsammans ert hus individuellt för att passa optimalt just för er tomt och era livsförhållanden.

På JB Villan bygger vi våra ytterväggar i en torr och ren miljö i vår modernt utrustade fabrik i Gudhem utanför Falköping. Vi reser sedan huset och får det tätt inom 2–3 arbetsdagar. Vi har alla resurser inom företaget – grävmaskiner and andra maskiner och anställda grävmaskinister, snickare, kakelsättare och målare. Vår affärsidé är att åta oss totalansvar för bygge av kvalitetshus – från ritning till nyckelfärdigt hus. Våra hantverkare är ett sammansvetsat gäng av skickliga yrkesmän med stor yrkesskicklighet av vilka många har arbetat länge för JB Villan.

På JB Villan åtar vi oss vid förfrågan även uppdrag utanför Skaraborgs län. Tillsammans med våra kunder kommer vi fram till den optimala samarbetsformen för varje sådant uppdrag.

JB Villan utsågs 2010 till Årets företag i Falköpings kommun.

JB Villan
Finansiell information
Vimeo
Huvudkontor
Värjvägen 7
521 74 Gudhem
E-mail
Telefon