sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Husverket uppför hus för alla ändamål och tillfällen. Ni kanske har längtat efter ett nytt hus där familjen kan växa? Möjligen fantiserar ni om ett fjällhus mitt i skidbacken där ni kan mysa i bastun efter en lång dag på fjället? Eller så drömmer ni om ett sommarhus på landet där ni kan duka upp till en härlig grillbuffé på altanen efter ett svalkande dopp i det blå? Det är era önskemål som styr, vi vill hjälpa er att uppnå era husdrömmar.

Vi vill att våra hus ska vara en bas och trygghet där själavård, vila och eftertanke är ledorden. Här ges familjen möjlighet att ladda batterierna och framförallt skapa härliga minnen som förs vidare från generation till generation.

Husverket AB är ett företag som drivs av privata ägare med visionen att bidra till ett paradigmskifte inom husbranschen. Vi vill ligga i framkant och erbjuda en helhetslösning där kunden själv kan vara delaktig i att skapa sitt hus. För oss är det en självklarhet att beställning, handläggning, produktion, koordination och leverans ska vara en enkel och smidig process. Vi levererar ert drömhus och ni slipper huvudvärken.

Att koordinera hantverkare på distans kan vara en utmaning. Den stress som infinner sig när man känner att man inte har full kontroll i uppförandet av sitt husprojekt är nu ett minne blott. Kundupplevelsen står i centrum från start till mål. Under resans gång ska det vara stimulerande och enkelt att modifiera och personifiera sitt hus. Samtidigt måste det finnas en trygghet i att avtalshandlingar säkerställer att totalkostnaden inte skenar iväg. Ni ska vara trygga i vetskapen att ni har gjort ett kvalitativt köp.

Alla våra hus produceras i fabriker som ägs och drivs av Husverket. Detta gör att vi kan erbjuda nyckelfärdiga hus utan mellanhänder till konkurrenskraftiga priser.

Med Husverkets unika och snabba process är det färdigbyggda huset på plats inom två till fyra månader efter avtalsskrivning. En smidig och klimatsmart helhetslösning där endast en minimal arbetsinsats krävs av kunden.

Husverket AB ingår i Stern Properties-koncernen och producerar friggebodar, attefallshus, fritidshus samt bostadshus för alla tillfällen och sinnesstämningar.

Finansiell information
Facebook
Instagram
Huvudkontor
Mårbackagatan 11
123 43 Farsta
E-mail
Telefon