sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Vi ger trygghet

Att köpa hus är en stor investering och vi vet hur viktigt det är för kunden att känna sig i trygga händer. För oss handlar det om att erbjuda en personlig relation redan från det första mötet. Under hela processen har våra säljare, arkitekter och byggledare nära kontakt med kunden och bjuder på kunskap, inspiration och vägledning. Dessutom lovar vi dig att du kan flytta in i huset på avtalat datum. För oss är det ett tryggt husköp.

Vi ger tillit

HusCompagniet är en husleverantör som bygger på tillit. Det betyder bland annat att du inte betalar för ditt hus förrän den dag du får nyckeln. Du kan dessutom vara helt säker på att priset inte blir en krona högre än avtalat. Våra arkitekter och byggledare har lång erfarenhet och bistår med sin expertis under hela processen, från skiss till att du flyttar in i ditt nya hem.

Vi ger trivsel

Att trivas är att känna sig som hemma i sin bostad, men alla människor är olika och trivs i olika hem. Därför har vi massor av olika husmodeller att välja mellan – samtliga med anpassningsbara planritningar. Du bestämmer alltså själv över materialval, takets utseende, garage och mycket mer. HusCompagniet bygger nyckelfärdiga hus för att hela familjen ska trivas. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för ditt framtida hem.

E-katalog
Finansiell information
YouTube kanal
Facebook
Instagram
LinkedIn
Huvudkontor
Lundavägen 60
212 25 Malmö
E-mail
Telefon
Byg hus med HusCompagniet

Byg hus med HusCompagniet