sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Högloftet Företagscentrum startades upp 1993 av Håkan Hilden. Då låg fokus på tillverkning av husbyggstillsatser vilket än idag är grunden i företaget. Under åren har vi haft en stadig tillväxt och även kunnat utöka vår kompetens och utbudet av tjänster.

På Högloftet Företagscentrum kan vi erbjuda dig mångårig kompetens och en varm familjär stämning. Vid årsskiftet 2019/2020 tog Mikael, Håkans son, över företaget och fortsätter driva verksamheten med samma engagemang som tidigare. Det som gör oss unika är att vi lyssnar på alla dina förslag och låter dig vara delaktig från första stund. Vi kan till exempel rita ett hus helt från grunden och se till att dina visioner blir verklighet. Givetvis kan du komma med ny input under projektets gång. Vi gör ingen skillnad på våra kunder utan alla är lika viktiga i våra ögon.

Vårt huvudkontor och produktion ligger strax utanför Linköping men vi åtar oss projekt över hela Norden. Vi är särskilt stolta över vår egen jord- och grusterminal där du som privatperson kan hämta dessa material i lösvikt eller säck. Har du inte möjlighet att komma till oss kan vi erbjuda hemleverans. Vi har ett nära samarbete med flera andra företag och kan leverera bland annat mosaik och dekorgrus. Går du i tankar om att förverkliga ett nytt byggprojekt? Du är varmt välkommen att kontakta oss och berätta mer om din idé.

Finansiell information
Facebook
Huvudkontor
Högloftet 1
585 93 Linköping
E-mail
Telefon