sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Glädjen i att skapa ett hem

Det är en fantastisk känsla att få vara med och skapa en familjs nya hem. Vi har gjort det i 20 år och jag tycker det är lika kul varje gång.

Att följa med på resan från de första skisserna på ett vitt papper, fram till ett färdigt hem är svindlande. Det är också ett stort förtroende som vi får av våra kunder. Ett förtroende vi förvaltar väl. Därför skiljer sig våra tankar om hur man bygger hus från andra husleverantörer. Vi utgår nämligen helt och hållet från era behov. Ert sätt att leva. Era intressen. Er smak. Och inte minst er tomt och hur ljus, väderstreck och natur påverkar huset. Först när vi vet detta ritar våra arkitekter ert hus, ett hus helt och hållet anpassat efter era drömmar. Vi brukar kalla detta äkta valfrihet.

Vi gör det även enkelt för er. Vi erbjuder alltid totalentreprenad och det innebär att vi tar hand om allt. Ett huskontrakt. En projektledare. Och ni följs åt hela vägen fram till att nyckeln sitter i dörren. Det är så vi arbetar och jag hoppas att vi får förtroendet att bygga även ert hus och ert nya hem. Hör gärna av er till oss. Vi älskar att prata hus och vi kan garanterat hjälpa er att förverkliga er husdröm. I det här magasinet kan ni läsa mer om Hem1, bli inspirerad och titta in hos några familjer som valt oss för att skapa sitt alldeles egna boende.

Finansiell information
Facebook
Instagram
Huvudkontor
TYSKA BRYGGAREGÅRDEN
371 70 KARLSKRONA
E-mail