sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Kärlek till ett gott hantverk och sunda material

När du bygger med EBK, får du kvalitet och trygghet på köpet

EBK HUSE är en av Danmarks ledande fritidshusproducenter med mer än 44 års erfarenhet och över 7000 byggda hus. EBK HUSE är familjeägt med huvudkontor i Slagelse, där även fabriken finns. Det ligger också avdelningar i Roskilde, Aarhus, Aalborg, Middelfart, Berlin, Hannover och Oslo. EBK HUSE sysselsätter cirka 140 medarbetare.

Byggt på ett bra stamträd

EBK har haft trä i ådrorna i 3 generationer. Grundaren Erik B. Keinicke tillbringade sin barndoms ferier i ett träsommarhus i Danmark. Med inspiration från den öppna himmelen och naturen – och med utgångspunkt i faderns snickarverkstad – skapade han EBK's första sommarhus. Baserat på naturens sundaste, mest hållbara material och solida hantverk. Under alla åren har idégrundlaget varit livskvalitet – att bygga fina och gedigna ramar för familjens fritid.

Trygga garantier

EBK koncentrerar sig på trygghet. På vår egen fabrik producerar och bygger vi med egna hantverkare – och står personligen för varje enskilt led i processen. Allt vi producerar omfattas av gängse byggarantier och har en fast leveranstid.

EBK
Beställ katalog(er)
E-katalog
Finansiell information
YouTube kanal
Facebook
Instagram
LinkedIn
Huvudkontor
Nybygget 101
195 61 Arlandastad
E-mail
Telefon

Här finns utvalda kataloger, broschyrer, produktblad e.d. som aktören tillhandahåller. Beställning av fysiska exemplar kan göras via länken ovan.

Populära EBK Guide 755.88 KB 2020-10-21
Viktig information till Dig som köper fritidshus från EBK HUSE A/B
Populära Leveransbeskrivning 3627.6 KB 2020-10-21
Se vad som ingår i vår leveransbeskrivning
Presentationsvideo

Presentationsvideo