sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Dast stenhus!

Vår affärsidé är att projektera, rita och bygga stenhus av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser – på totalentreprenad.
Dast AB är ett skånskt företag som arbetar med nybyggnation av hus och villor. Jag som startade företaget heter Dan Andersson och jag hälsar dig varmt välkommen till min värld av arkitektur, funktion och design.

Efter många års arbete inom stora byggkoncerner upptäckte jag att det fanns ett tomrum på marknaden. Det var få som kunde erbjuda verkligt anpassade hus av hög kvalitet. För att klara detta måste organisationen vara uppbyggd efter flexibla lösningar och alla involverade personer måste vara kompetenta och gilla att jobba med denna typ av lösningar. Tack vare många år i branschen har vi lyckats få ihop ett bra nätverk av samarbetspartners, så att vi i det lilla och engagerade företaget kan erbjuda stora resurser. Alla våra underleverantörer är stabila och erkända företag och alla våra medarbetare kan sina saker.

Sedan starten 2007 har vi byggt över 70 stenhus runt om i Skåne. Vill ni titta närmare på vårt koncept kan vi lämna flera inspirerande referenser, och givetvis är ni alltid välkomna till ett förutsättningslöst informationsmöte. I dagsläget kan vi bara bygga i Skåne.
Vi är stolta över vårt byggsystem med en leverantör som har endast 1% materialsvinn i sin fabrik. Allt används i denna fantastiska svenska uppfinning, lättbetong. Med vår samarbetspartner Xella erbjuder vi alla stommar med "Cradle to Cradle".

Finansiell information
Facebook
Instagram
Huvudkontor
Krusegränd 42C
212 25 Malmö
E-mail
Telefon
Visningshus 1
Hjärupsvägen 33
Hjärup
Dast

Dast

Dast

Dast

Dast

Dast