sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Trä är ett levande material och det krävs åratal av erfarenhet och generationer av kunskaper för att ta tillvara dess egenskaper på bästa sätt. Tänk att varje enskilt träd ska växa i hundra år innan det kan förädlas till en produkt av högsta kvalitet. Då förstår du att kunskap och erfarenhet i den här branschen är inget man skyndar fram.

Vi har tillverkat golv sedan 1983. Grunden var de riktigt breda plankgolven som ingen annan kunde tillverka. Efterfrågan på inredningsprodukter i tåligt virke fortsatte öka och 2005 lade vi till paneler i sortimentet. Sex år senare såldes den första knuttimrade stugan, vilket blev ett stort steg i utvecklingen av företaget och Baseco är idag ett av de absolut starkaste varumärkena inom träprodukter för hem och inredning.

Absolut norrländsk kvalitet

Kvalitet innebär flera saker för oss på Baseco. Uppväxta i barrskogsbältet med lång erfarenhet av skogsbruk och virkeskvalitet ger en yrkesstolthet som förhindrar oss att sätta vårt varumärke på produkter där råvaran inte håller måttet. För den är grunden i slutproduktens kvalitet. Det handlar också om förädlingskvalitet, om nedtorkning, hyvling och ytbehandling. Det som gör själva produkten. Till sist handlar det om din upplevda kvalitet som passform, montering, underhåll och kundservice. Om alla bitar är rätt, då är det kvalitet. Basecokvalitet.

Baseco
Finansiell information
YouTube kanal
Facebook
Instagram
Huvudkontor
Ammarnäsvägen 32
924 21 Sorsele
E-mail
Telefon

Här finns utvalda kataloger, broschyrer, produktblad e.d. som aktören tillhandahåller. Beställning av fysiska exemplar kan göras via länken ovan.

Populära Hus och stugor 6686.96 KB 2020-10-13
Populära Golv och paneler 3833.03 KB 2020-10-13
Kärleken till träet

Kärleken till träet

Blocksystem

Blocksystem

Formstabila golv och paneler

Formstabila golv och paneler